WordPress Rent a Car Teması Full Ücretsiz


Rent a car işi yapanlar için mükemmel düzeyde özelliklere sahip wordpress rent a car teması ücretsiz olarak sizlere sunuyoruz.!

Kalitenin hiç bir zaman tesadüf olmadığını wordpress , filezilla ve cpanelin hayatımıza girdiği günden beri bilinmektedir. Sizler için üşenmeden sürekli olarak wordpress tema indir araştırıyoruz ve sürekli olarak paylaşımlar sağlıyoruz.
Karşınızda premium free theme olarak mükemmel özelliklerde bir oto kiralama temasını sunuyoruz
Temamızın görünümü aşağıdaki gibidir.

Temanın ana sayfa görünümü yukarıdaki şekildedir. Giriş ekranında hızlı rezervasyon sisteminin olması sizler için ayrı bir güzelliktir. Temanın İngilizce olması sizi açıkçası korkutmasın web sitemiz üzerinden wordpress eklentiler bölümünü incelerseniz tema türkçeleştirme eklentisi olan Loco Translate yi bulup indirebilirsiniz.

Anasayfa slider’in altında 4 adet araç seçeneği bulunmaktadır ve altlarında günlük kira bedelleri yazmaktadır. Dolar işaretinin yerini tema ayarlarından değiştirebilir istediğiniz parabirimine çevirebilirsiniz. Alt taraftaki araç seçeneklerini çoğaltabilir ve ayrıca rezervasyon detay sayfalarına seo açısında uzantı linkleri girebilirsiniz.

Yukarıdaki görüntüde üse hızlı rezervasyon sistemi sonucunda gidilen sayfayı görmektesiniz. Dediğim gibi tema tamamen İngilizcedir bu yüzden temayı türkçeleştirmeniz gerekiyor bunun için eklentiler bölümünden yardım alabilirsiniz.
Temanın Özellikleri ;
  • Hızlı rezervasyon sistemi (Giriş ekranındaki hızlı rezervasyon sistemi web sitenize giren müşterilerin direk sonuç odaklı işlem yapmaları açısından son derece avantajlıdır)
  • Araç özellikleri ekleyebilme , Bagaj hacmi belirleyebilme , Kapasite belirtebilme gibi seçenekler
  • Sınırsız sayıda araç sayısı ekleyebilirsiniz
  • Blog oluşturarak güncel tanıtım yazılarınızı girerek seo açısından istediğiniz anahtar kelimelerde istediğiniz yerlere kolay bir şekilde gelebilirsiniz.
  • Basit arayüzlü admin paneli
  • Tema aynı zamanda full responsive olarak gelmektedir. Cep telefonu ve tabletlerde sorunsuz görüntülenme sağlayabilirsiniz. Bu sayede sadece bilgisayar üzerinden değil mobil cihazlar üzerindende kolayca hızlı rezervasyon alabilirsiniz.
  • Rezervasyon sistemini eklentiler sayesinde mail adresine veya admin paneline alabilmektesiniz.
  • Araç arayabilmek desiniz. (Müşterileriniz kendilerinin belirlediği kriterlere göre araç arama işlemi yapabilmektedirler.
Temanın kurulum işlemini tamamladıktan sonra admin panelinizden tema için gereksinimi bulunan eklentileri indirmeniz gerekmektedir. Aksi taktirde sorun yaşayabilirsiniz. Eklentiler ise temayı yükledikten sonra karşınıza uyarı olarak çıkmaktadır.
Gerekli Eklentiler ;
  • Contact Form 7 Eklentisi indir.
  • Rentify Theme Helper
  • Visual Composer
  • Widget İmporter Exporter
  • WordPress Popular Posts

Bütün işlemleri tamamladıktan sonra aşağıdaki demo adresinden inceleyeceğiniz temaya ulaşmış olacaksınız. Ama yinede ben kurulumu yaptım ama beceremedim gibi düşünceleriniz olursa webaracım ailesi olarak yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Konunun altında yorumlarınızı belirtirseniz seviniriz.

Ücretsiz WordPress Rent a Car Teması Full Ücretsiz – WordPress Rent a Car Teması Full Ücretsiz

DEMO İNCELE

ÜCRETSİZ İNDİR

rar şifresitamscript

1 yorum: